Online timebestilling for Mamastork

Din side

Grunnkurs i Stavanger

Et grunnkurs i Smertefri Fødsel™ passer for deg som trinnvis ønsker å bli trent til en aktiv fødsel med ditt eget konsentrerte arbeid i fokus i stedet for smerte og panikk. Du får handlingsfokuserte og helt konkrete fødeteknikker og en helt unik kunnskap, som du ikke kan lese i bøker eller få innsikt i noe annet sted. Resultatet er at du kan få en fødsel, der du er med og kontrollerer smertesignalet i stedet for at det kontrollerer deg.

Vi møtes fire ganger à to timer. Grunnkurset er en avveksling mellom praktiske øvelser, teori og mentaltrening og inkluderer et stort digitalt materiale med øvelsesprogram, videoer & lyd-filer, som sikrer deg, at du enkelt kan øve videre hjemme. I tillegg er vi tilgjengelige for individuell rådgivning i teknikkene helt frem til fødselen.

På modul 3 er din partner/fødselshjelper invitert med. Har du flere fødselshjelpere, er alle velkomne tredje gangen. Vi anbefaler at siste modul ligger minimum 2 uker før termin. Mange velger likevel å delta på et kurs, hvor siste modul ligger en måned eller to før termin, det er helt opp til deg og ditt temperament.

Forvent en uhøytidelig, direkte og seriøs tilgang på undervisningen, hvor det legges vekt på hva du selv kan gjøre ettersom fødselen går fremover.

Inkludert i priser er følgende:
- Undervisning av jordmor
- Snacks og drikke på kurskveldene
- Tilgang til et stort digitalt materiale, herunder lydfiler, instruksjonsvideoer, e-bok og to filmer.
- Individuell veiledning i teknikkene frem til du har født
- Frivillig medlemskap i en dansk FB -gruppe med tilleggs-undervisning i forberedelse til keisersnitt, den medisinske fødselen og medisinsk smertelindring og tre timers gratis undervisning i de første seks ukene etter fødselen.
- Etterfødselscafè når du har født.

Kurset avholdes i våre kurslokaler på Skagen 18, i Stavanger. Vi møtes fire ganger, alltid fra kl. 17:00-19:00.